2109705361 6939074533 Πάρνηθος 34, Ηλιούπολη darrasand@gmail.com
hero image

 

 

 
ΔΑΡΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Συνεργείο Αυτοκινήτων - Ηλιούπολη Αττικής

Στο συνεργείο μας σας παρέχουμε αποτελεσματικές λύσεις, προσιτές τιμές και εξαιρετική εξυπηρέτηση. Είτε πρόκειται για μια απλή επισκευή, έναν ετήσιο έλεγχο ή μια πιο περίπλοκη αντιμετώπιση της μηχανής είμαστε πάντα στη διάθεση σας να σας εξυπηρετήσουμε με ευγένεια και επαγγελματισμό και να απαντήσουμε σε όλες σας τις ερωτήσεις σχετικά με το αυτοκίνητο σας.
 

 

 

 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

EΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ & ΦΙΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ
Σας προσφέρουμε εγκαταστάσεις, συντήρηση και επισκευή σύγχρονων συστημάτων υγραερίου και φυσικού αερίου, προσαρμοσμένων στις ανάγκες και τον τύπο του αυτοκινήτου σας.
SERVICE
Στο συνεργείο μας, το service περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη επιθεώρηση και προληπτική συντήρηση του αυτοκινήτου σας, ώστε να αποφεύγονται πιθανά προβλήματα στο μέλλον.
ΕΠΙΣΚΕΥΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
Ανεξάρτητα από το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, θα διαπιστώσετε ότι το αυτοκίνητό σας είναι σε άριστη κατάσταση μετά την επίσκεψή σας στο συνεργείο μας.
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Τα ηλεκτρονικά συστήματα αποτελούν σημαντικό μέρος του αυτοκινήτου σας, και γι' αυτό είμαστε εδώ για να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε ηλεκτρική βλάβη μπορεί να παρουσιαστεί.
 

 

 

 
 
 
 

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ


Service αυτοκινήτων, υγραερίου & A/C
Διαγνωστικός & ηλεκτρονικός έλεγχος
 Κάρτα καυσαερίων
Επισκευή & συντήρηση αυτόματων σασμαν
Υβριδικά και ηλεκτρολογικά αυτοκίνητα
Συντήρηση καινούργιων κλιματιστικών Freon 1234 
 
  


 
 
 
 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε μας στο συνεργείο μας στην Ηλιούπολη Αττικής, αντιμετωπίζουμε οποιοδήποτε πρόβλημα άμεσα και φροντίζουμε το αυτοκίνητό σας με επαγγελματισμό και άριστης ποιότητας υπηρεσίες.