2109705361 6939074533 Πάρνηθος 34, Ηλιούπολη darrasand@gmail.com
 
 
 ΔΑΡΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Συνεργείο Αυτοκινήτων - Ηλιούπολη Αττικής

Το συνεργείο μας αποτελεί έναν αξιόπιστο προορισμό για όποιον αναζητά υπηρεσίες σχετικά με το αυτοκίνητό του στη Ηλιούπολη Αττικής. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο από το 2021 έχοντας πολυετή εμπειρία στην επισκευή αυτοκινήτων.  Στο συνεργείο μας, κατανοούμε πλήρως πόσο σημαντικό είναι για εσάς το αυτοκίνητό σας και προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.


Περισσότερα


 
 
 
 
 
 
 

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

 ΑΞΙΟΠΗΣΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Διαχειριζόμαστε πάντα τα αυτοκίνητα που μας εμπιστεύονται με επαγγελματισμό και προσοχή στη λεπτομέρεια. Διασφαλίζοντας ποιότητα και ασφάλεια.

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Κατανοούμε το πόσο σημαντικό είναι ένα όχημα στην καθημερινότητα σας και έτσι ανταποκρινόμαστε αμέσως σε όποιον μας καλεί και για όποια βλάβη προκύψει.

ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Όλα αυτά τα χρόνια εμπειρίας μας μας βοήθησαν ώστε να κατανοούμε πλήρως και να μπορούμε να επισκευάσουμε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει το αυτοκίνητο σας.
 

 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Είμαστε εδώ για να καλύψουμε τις ανάγκες των κατοίκων της Ηλιούπολης και των γύρω περιοχών, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες συντήρησης, επισκευής και ανταλλακτικών για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε μας στο συνεργείο μας στην Ηλιούπολη Αττικής, αντιμετωπίζουμε οποιοδήποτε πρόβλημα άμεσα και φροντίζουμε το αυτοκίνητό σας με επαγγελματισμό και άριστης ποιότητας υπηρεσίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ